Doe wat voor een ander en……

20 maart 2019

word er zelf blij van! Heb je het ooit geprobeerd? Iets leuks, liefs, aardigs doen voor een ander zonder daar iets voor terug te verwachten? Werd je daar niet heel blij van? En soms hoef je niet eens wat te doen; soms is een luisterend oor en oprechte betrokkenheid bij de ander al meer dan genoeg om wat geluk te verspreiden. De ander wordt wat gelukkiger omdat er iemand voor hem/haar is en jij wordt gelukkiger omdat je iets voor een ander hebt kunnen betekenen. Mooi toch?!

Zie je die collega die het al een paar dagen wat moeilijk heeft? Breng een kop koffie en maak een praatje. Zie je een moeder met kinderen met boodschappen zeulen? Help haar een handje en geef haar een warme glimlach. Maak een praatje met die alleenstaande oudere man in je straat of geef de leerling die een beetje teruggetrokken is wat extra aandacht.

Doe op deze Internationale dag van het Geluk iets leuks, liefs of aardigs voor een ander en laat ons weten hoe je je daarbij voelde. We verzamelen de reacties en laten jullie weten hoeveel geluk we op één dag met zijn allen hebben kunnen verspreiden. We zijn benieuwd naar jullie reacties! Mail naar info@mhfa.nl

Doe mee aan de MHFA cursus Kennis. Inschatten. Handelen.

Vind je cursus