Theatervoorstelling ‘Chris, Alyssa… en de rest’ gemist?

4 juni 2019

Heb je de voorstelling ‘Chris, Alyssa…en de rest’ gemist die op 15 mei in Heerlen is vertoond? Dan kun je op 19 juni in Maastricht alsnog de voorstelling zien.

Wat doe je als ouders als je ziet dat je kind niet lekker in z’n vel zit? Hoort het bij de puberteit of is er meer aan de hand? Wat als een leerling of lid van de sportclub of scouting tekenen van een eetstoornis laat zien, zichzelf beschadigt of suïcidale uitspraken doet?

Voorstelling

‘Chris, Alyssa….en de rest’ is een ontroerende improvisatievoorstelling over ontmoetingen met jongeren tussen 12 en 23 jaar met beginnende psychische problemen of die in psychische nood zijn. De voorstelling is gebaseerd op de cursus Youth Mental Health First Aid ofwel ‘Eerste hulp bij psychische problemen bij jongeren’. In de theatervoorstelling wordt in een aantal scènes geschetst wat wel en niet werkt.

De voorstelling is voor iedereen die woont en/of werkt met jongeren en/of op een andere manier betrokken is bij jongeren en is geschikt voor iedereen boven de 18 jaar. De toegang is gratis.

Wil je meer weten of wil je de voorstelling bijwonen? Kijk voor meer informatie op www.mondriaan.eu/agenda

Doe mee aan de MHFA cursus Kennis. Inschatten. Handelen.

Vind je cursus